Nem hivatalos fordításaink

A széria utolsó felvonása, egyben Clementine történetének lezárása.

Projekt állapota

Clementine történetének folytatása, amely a 2. évad után néhány évvel játszódik.

Projekt állapota

Azt hiszem, a Batmant nem kell bemutatni senkinek. A Telltale feldolgozásában azonban kicsit nagyobb képet kapunk a hős civil oldaláról, azaz Bruce Wayne-ről.

Projekt állapota

A Monkey Island sorozat 5. része a Telltale Games-től.

Projekt állapota

Míg a Telltale The Walking Deadének harmadik évadára várunk, addig is a fejlesztők – a várakozási lázt enyhítendő – elhozták nekünk a TWD: Michonne-t, amely a címadó karakter történetét dolgozza fel a képregénybeli és a filmsorozatbeli szereplése közötti időszakban.

Projekt állapota

A Telltale Games legújabb alkotása, amelyben a nagy sikerű Minecraft sandbox-játék univerzumához ad egy történetet, és tálalja azt a már jól megszokott stílusában.

Teszt/vélemény a játékról

Projekt állapota

A Telltale egy újabb remekműve, a Borderlands-széria legújabb része a TTG feldolgozásában, a Tales from the Borderlands. Remekül hozza a Borderlands világának a hangulatát, a poénos vonalat is, így egy rendkívül jó sit-com játéksorozatot kínál.

 Projekt állapota 

A Tűz és jég dala franchise legújabb méltó tagja. Aki a sorozatot szereti, az ebben sem fog csalódni.

Projekt állapota

A Telltale - a The Walking Dead után - második legnagyobb durranása, a The Wolf Among Us, amely sajnos kissé alulértékelt. Viszont azoknak, akik szeretik, itt van a magyarítása.

Projekt állapota