I. Játékfordítói találkozó

Beszámoló

Jó hangulatban telt az este, a fordítók mind örültek neki, hogy találkozhattak régi ismerősökkel, illetve megismerhették az új "kollégákat". Nem is voltunk olyan kevesen; bár nem történt "népszámlálás", de kb. 25-en lehettünk úgy, hogy csak néhány érdeklődő/nem-fordító volt jelen. Sajnos ők ilyen kevesen voltak, viszont TRC így is megtartotta az előadását, amin többek között bejelentette a Dark Souls magyarítás elkészültét.

Az éjszaka nagyrésze beszélgetéssel és ismerkedéssel zajlott (úgy vettem észre, hogy elég sok új kapcsolat született), de sor került egy Keep Talking and Nobody Explodes játékra is, amelynek két győztesének 1-1 koktél volt a nyereménye a BarCraft jóvoltából! Ezúton is köszönjük a bárnak!

Megkérdeztünk néhány fordítót is, hogy mi volt a véleménye az eseményről:

A találkozó remek volt, jó volt arcokat társítani a különböző nevekhez, és megismerkedni velük. Azt sajnáltam, hogy nem jöttek el többen a nem fordítók közül, valamint azt, hogy a másik csapat túlságosan zajos volt, így kénytelenek voltunk szinte már-már üvöltve kommunikálni. Mindenesetre remekül éreztem magam, hisz remek emberek társaságában tölthettem el az estét, és ha lesz időm, akkor a következő találkozón is részt kívánok venni. Viszont addigra ti is készítsetek a bejelentéseitekről szóló videókat, vagy ha kiadnátok fordítást arra készítsetek egy trailert, ez által is viccesebb és izgalmasabb lehet az esemény :)

- TRC

Én nagyon-nagyon jól éreztem magam, és nagyon örültem, hogy személyesen is megismerhettem ilyen sok fordítót - azokat, akikkel már sokat dolgoztam együtt, és akikhez még nem volt szerencsém. Remélem, lesz következő alkalom is, és remélem, hogy akkor már el tudnak jönni azok is, akik most nem tudtak.

- Ardea

Összegezve, tehát egy jó hangulatú, - az új kapcsolatokra tekintettel - eredményes este volt, amit kár lenne nem megismételni jövőre. Lehet, hogy egy év múlva, lehet, hogy korábban, mindenesetre addig is még számíthattok egy másfajta eseményre is a Magyarítások Portálon. ;)

- Farting Squirrel

Néhány fénykép a találkozóról

Vélemények/kérdések

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása