Véget értek a Peremvidék meséi

2017.07.09 15:03

Végre nekünk is sikerült Fiona és Rhys kalandjainak a végére érni, már ami a magyarítást illeti. Hosszú kaland volt, nem volt egy egyszerű feladat, de azért nehéz volt.

 

Két évbe telt, hogy eljussunk a projekt végére, ami idő alatt sokat fejlődtünk. Így a másfél éve kiadott első epizód magyarításának a minőségét sikerült sokkal feljebb tornásznunk, egy mindenképpen elfogadható szintre. Nem csak a fordítás minőségén tudtunk javítani, hanem igyekeztük a hangulatot is fokozni a textrák fordításával, ami főként Tibi kolléga hatalmas munkájának köszönhető. De nagy köszönet jár Laz Millarnak is, aki kb. félúton bukkant fel, és koordinátorként kezelésbe vette az akkor nem túl aktív projektet. Emellett fordítással és lektorálással is segítette az előrehaladást.


Rajtuk kívül megemlíteném néhány fordítónkat és lektorunkat is. A lektorálás oroszlánrészét Árki Zsuzsanna és Molnár Alexandra vették ki, Bodó Annának, Forró Kingának és gyurmi91-enk pedig rengeteg fordítást köszönhetünk. FEARka pedig, mint mindig, szintén rengeteget dolgozott mindenféle téren, és végül – bár nem a kívánt módon – Xboxra is sikerült portolni a magyarítást. De a listát hosszasan folytathatnám, hiszen rengetegen megfordultak a projektben az elmúlt két évben; néhányan az elejétől a végéig kitartva.

Lévén, hogy ez volt az eddigi leghosszabb, legösszetetteb projektünk, rengeteget tanultunk belőle. És bár örömteli, hogy végre befejeztük ezt a munkát, azért majd mégis meg kell szokni, hogy már nincs – talán hiányozni fog. :)

A szombat este folyamán néhányan meg is ünnepeltük egy korszak lezártát, hiszen nem csak ez ért véget, hanem megalakulásunk második éve is (a mai napon), és ezzel egy időben kissé más vizekre evezünk, és egy újabb, komoly projektbe vágunk bele.

Mint már említettem, sokan résztvettek a projektben, több mint 40 ember. Név szerint nekik köszönhető, hogy elkészült ez a magyarítás:

TaleHunters fordítócsapat

PROJEKTVEZETŐ
Farting Squirrel

PROJEKTKOORDINÁTOR
Laz Millar

FORDÍTÓ
Laz Millar
Forró Kinga (Jótündér)
Pottedflower
Molnár Alexandra
Forró "Fantom" Fanni
Farting Squirrel
FEARka
Kondacs Kristóf (MeteorNinja)

LEKTOR
Laz Millar
Molnár Alexandra
Nymph
Farting Squirrel
Forró "Fantom" Fanni
Lili Aria

GRAFIKUS
Ország Tibor
FEARka

TECHNIKUS
FEARka

TESZTELŐ
Farting Squirrel
FEARka
Ország Tibor

További közreműködők

FORDÍTÓ
Német Zoltán (Kawaii Yordle)
Gábor
Kurucz Attila
gyurmi91
Barney Lage
Szőnyi Ádám és Fehértói Gréta (Raven)
Kollár Dávid (kdavid1215)
Merwolfy
vioney
tgabor94
jusplathemus
Tayla
Niki
Doncsoo
Ádám Zsófi (SolarOwl)
Sereg András (Finy)
Varga Mátyás (Sterling450)

LEKTOR
Rónaföldi Gábor

GRAFIKUS
RAMyMamy

TESZTELŐ
TelltaleMarko
jusplathemus
vinyo02
Geri
WhiteWolf
Hollósi "Kenny" Dominik
Roli
Dave

Xbox360 MB
Evin

PS3 MB
Blackroy

Android MB
takysoft

Hatalmas köszönet mindazoknak, akik segítették a munkát! Nektek pedig jó szórakozást hozzá!

Letöltés:    PC    Android    PS3    Xbox360