Segíts Te is a Far Cry Primal tesztelésében!

2018.04.11 00:00

Küldd el nekünk a játékmentéseidet, amelyeket a tesztelés során fel tudunk használni!

Ha valamilyen módon szívesen hozzájárulnál a projekthez, akkor ez egy nagyszerű lehetőség, hogy segítsd a tesztelést, és külön köszönetet kapj a stáblistában!

A Far Cry Primal, ugye, nem egy teljesen lineáris csőjáték, így a tesztelés is más megközelítést igényel, mint egy Telltale-játék esetében. Ha a játék egy, az utolsó előtti küldetésében lévő párbeszédet szeretnénk ellenőrizni, ahhoz nyilván nem szeretnénk végigjátszani a játékot. A minél gyorsabb és hatékonyabb teszteléshez mentésekre lesz szükségünk a játék valamennyi pontjából. Ehhez pedig bárki hozzájárulhat a saját mentési fájljaival. :)

És ehhez nekem mit kell tennem?

Mikor belekezdesz a játékban egy küldetésbe, rögtön a küldetés kezdetekor készítesz egy mentést. A játék menüjében kinézed ennek a mentésnek a pontos időpontját, valamint feljegyzed a mentési fájl nevét (amely egyben a küldetés neve is).

Ezt követően megkeresed a játék mentéseit az alábbi mappában:

Steames verzió:
C:\Program files X86\Ubisoft\Ubisoft Game Gauncher\savegames\*hosszú számsor*\2029 

UPlay verzió:
C:\Program files X86\Ubisoft\Ubisoft Game Gauncher\savegames\*hosszú számsor*\2010

CPY verzió:
C:\Users\*számítógép felhasználója*\Documents\CPY_SAVES\CPY\UPLAY\2010

Ebből a mappából kimásolod azt a fájlt, amelynek a módosítási időpontja megegyezik a mentésed időpontjával. Becsomagolod a fájlt egy tetszőleges tömörítőprogrammal, és elnevezed a tömörített állományt a mentéseddel megegyező néven.
Ezt a tömörített fájlt tetszőleges módon küldheted nekünk: feltöltöd OneDrive-ra vagy Google Drive-ra, onnan pedig a fájlnak a linkjét elküldheted a Facebook-oldalunkon, vagy elküldheted a fájlt közvetlenül e-mailben.

Ha elakadtál a művelet során, bátran keress fell minket Facebookon, hogy segíthessünk benne.

Köszönjük mindenkinek, aki egy kis időt szán erre – hatalmas segítség ez számunkra. :)