Minecraft Christmas Pass

2017.12.24 10:58

Azaz elkészültünk a Minecraft első évadjának Adventure Pass részeivel.

Pontosabban egyelőre a 6. és 7. részt adjuk ki, mivel a 8.-nak még zajlik a tesztelése, de a lényegen mit sem változtat.

Nyáron, az 5. rész kiadásával bejelentettük azt is, hogy a további részekre már nincs kapacitásunk, ezért azokra nem érdemes várni. Viszont akkor még mi sem gondoltuk, hogy köztünk járnak olyan névtelen hősök, mint Vida László (ha nagyon szar volt, akkor nézzétek el, legalább azért, mert karácsony van), aki nem hagyja cserben a rászorulókat ínséges időkben. Helyette felveszi köpenyét, a monitor elé suhan, és villám mozdulatokkal elkezdni gépelni az epizódok magyar fordítását.

Ezt követően felveszi lektori köpenyét, majd elégedetten konstatálja, hogy egyetlen hibát sem vétett a fordítás során. Persze nem akárkiről beszélünk, egy hős biztosra megy, és Supertester gúnyájába bújva végigjátsza a játékot, hogy szakképzett tesztelői válláról levegyen minden terhet.

Legalábbis a legenda így tartja, de ki vagyok én, hogy kételkedjek benne, mikor itt van előttem a történet tárgyát képező magyarítás?

A csomagot tartalmazó két részen pedig – állítólag – ők dolgoztak:

Vida László – fordító, lektor, tesztelő
TelltaleMarko – tesztelő
profetaa – tesztelő
WhiteWolf – tesztelő

Ezzel kívánunk mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket! :)

Letöltés:    PC