Jelentkezz a Far Cry Primal fordítására!

2017.10.02 13:14

Nyilvánossá vált a jelentkezési lehetőség a Far Cry Primal projektünkbe!

Bárki jelentkezhet a projektoldalon található linkeken keresztül a legújabb projektünkre, amely az eddigi legkülönlegesebb is.  Hiszen nem kisebb feladatot tűztünk ki célul, mint hogy szép magyar anyanyelvünket lebutítsuk az ősember által beszélt nyelvek szintjére. Persze nem hasraütésszerűen csonkítjuk a szavakat, mondatokat, hanem a gondosan kidolgozott szabályrendszerünk alapján próbáljuk meg átadni a játékban hallható nyelvek egyszerűségét. Ehhez pedig örömmel vesszük bárkinek a segítségét, aki úgy érzi, hogy rátermett a feladatra.

Természetesen nem csak párbeszédek vannak a játékban, így külön csapatunk van a menüszövegek fordítására is, amelyre szintén lehet jelentkezni a feljebb linkelt oldalon. Előnyt jelent, ha a jelentkezőnek van tapasztalata fordításban, illetve nem riad vissza a kódoktól, amelyekkel gyakran lehet találkozni a szövegekben. (Nem szükséges programozási tapasztalat, csupán el kell különíteni a kódokat a hasznos szövegtől.)

Ha nem is érzed magadénak ezeket a feladatokat, de segítenél a projekt elkészültében, akkor hatalmas segítséget jelenthet egy megosztás, a hír terjesztése. :)

Előre köszönjük mindenkinek a segítséget!
Ha van előrelépés a projektben, azt jelezni fogjuk nektek! ;)