Jelentkezőket várunk mindenféle(!) pozícióra

2016.03.15 11:02

Több, mint 6 különböző pozícióra várunk jelentkezőket, köztük projektvezetőket is

Most egy nagyobb toborzást tartunk, hiszen még mindig dolgozunk 3 projekten, de már a 4. is itt van, amibe még bele sem kezdtünk. Mindemellett néhány technikusnak a segítségét is szívesen vennénk.

A helyzet az, hogy egyszerre több projekt vezetése, valamint a csapat egyéb dolgainak az intézése, mindemellett más, a csapattól független (de még mindig a magyarításokhoz tartozó projektek) kezdenek egyre átláthatatlanabbá válni. Ezért van szükség projektvezetőkre, akik a fordítási projektek terhének egy részét leveszik a vállamról, és így várható egy általános gyorsulás is a projektekben.

Természetesen egy projekt vezetése bizonyos felelősséggel is jár, így alapfeltétel a 18. betöltött életév, illetve a jelentkezési űrlap (avagy teszt) kitöltése, ami a pozícióra való jelentkezés oldalán található.

Azonban ennél is fontosabb, hogy fordítók legyenek, hiszen elsősorban rajtuk múlik egy magyarítás elkészülte. :)
A jelentkezés oldalán látható, hogy mely játékokhoz keresünk fordítókat, de jó eséllyel hamarosan belekerül egy régebbi Telltale-cím is, amely majd háttérprojektként fog futni néhány fordító munkája alatt - amennyiben lesz rá jelentkező. Szóval érdemes figyelni az oldalt, ha valaki csak egy adott játékon dolgozna szívesen.

Aztán persze ott vannak még a lektorok, akikre szintén nagy szükség van. Ez ugyancsak egy komolyabb feladatkör, hiszen végső soron rajtuk múlik a fordítás minősége és a nyelvhelyesség.

Tehát betöltendő pozíció akad bőven, és még van több is: Itt található minden beosztás, amikre keresünk embereket. Nyugodtan lehet böngészni, esetleg megosztani. :)

Köszönjük mindenkinek bárminemű segítségét!