In war, not everyone is a soldier

2015.12.24 13:38

Ismerős lehet a fenti idézet - az 11bitstudios nagysikerű játékának, a This War of Mine-nak a jelmondata

This War of Mine magyarítás projektje mondhatni hosszú utat tett meg: Talán egy évvel ezelőtt kezdett bele MafiaTwo többedmagával, akinek a munkája sajnos technikai okok miatt odaveszett, és abbahagyta, majd átkerült a projekt RiGoHUNhoz, akinek ideje nem volt foglalkozni vele. Ezután vettük át a dolgot mi - illetve szerettük volna, amiért fel is kerestük a játék fejlesztőit, akik örültek a segítségnek (mivel céljuk a lehető legtöbb nyelvre lefordítani), sőt, segítettek is a technikai kérdések megoldásában.

Ennek, nyilván, mi is nagyon örültünk: nem csak annak, hogy jóváhagyták a játék fordítását, hanem annak is, hogy örültek neki és segítenek is benne. Ez nekünk hatalmas megkönnyebbülés, hiszen így gyakorlatilag nem kell menedzselni a dolgokat, hanem elég a puszta fordításra koncentrálni.
Heten bele is kezdtünk a dolgokba: Fantom, MeteorNinja, BuC!, Merwolfy, Szandra, Jusplathemus és jómagam (Farting Squirrel).

Egyelőre még nem szeretnék semmit ígérni, hogy mikorra várható - meglátjuk, hogy haladunk, aztán még teszünk közzé állapotjelentéseket.

Nos, ezzel a bejelentéssel el is búcsúzunk ebben az évben.
(Kicsit talán ironikus, sőt, morbid ebben a posztban, főleg azzal a képpel, de) az egész csapat nevében kívánok Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog újévet!  :)