Helyzetjelentés - Okt. 19.

2015.10.19 11:06

Mostanában volt néhány bejelentésünk, illetve van, amiről nem nagyon ejtettünk szót.
Akkor most megragadnám az alkalmat, és összefoglalnám az aktuális dolgokat.

A Trónok harcáról már régen esett szó, pedig már ideje lenne a megjelenésnek is. (Mind a játék, mind a fordítás megjelenésének.)


Sajnos kicsit lassan haladtunk vele az utóbbi időben, és az elkövetkezendő két hétben - még ha be is fejeződik a fordítás/lektorálás - biztosan nem számíthattok megjelenésre. (Sem tesztelésre, sem fordítás megkezdésére - egyik projekten sem.) November elején tartunk egy tesztelést, és a közepe körül számíthattok a megjelenésre.

A Tales from the Borderlands-nél a segítségeteket kértük, illetve arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen magyarítást szeretnétek. Nos, azt hiszem, a végeredmény magáért beszélt.
Felmerült még az is (a komment szecióban), hogy ti tudjátok eldönteni, hogy magyar vagy eredeti neveket akartok a játékban - ez még vita tárgya...


Ugyan illene már befejezni a játékot, de megjelenést illetően kb. arra számíthattok, mint a Game of Thrones-nál.

A The Wolf Among Us-szal késünk kicsit - sajnos még mindig van benne javítani való, ezért a 4. epizód múlt heti megjelenését el kellett halasztanunk, és az 5. résszel együtt kapjátok meg, holnap.

Legújabb projektünk a Minecraft: Story Mode, amelynek az előkészületei már megkezdődtek, de magát a fordítást ugyancsak november elején tudjuk megkezdeni. Addig is várjuk a fordítók jelentkezését.