2 évesek lettünk...

2017.07.10 11:58

Több mint 2 év, 9 magyarítás, 2 tesztelés ...és már jön is a következő nagy projektünk!

Itt tartunk jelenleg immár két és fél év után, hiszen ennyi ideje kezdtünk el dolgozni a The Wolf Among Us 2. részén. Majd pontosan két évvel ezelőtt megalapítottuk csapatunkat, amely azóta is bővül és fejlődik. Egyre több ember dolgozik velünk, és egyre komolyabban, tapasztaltabban végezzük a munkánkat is. Nagyon sokat köszönhet a csapat a közreműködőknek, akik hozzájárultak a projektekhez, illetve a közel 700 követőnknek is, akik bizalmat szavaztak nekünk, és kitartanak mellettünk.
Természetesen még nem akarunk leállni, és már rég elkezdtünk dolgozni a legújabb projektünkön, amely egy kicsit rendhagyó lesz.

Sajnos a másik tervezett bejelentés mára nem jött össze, szóval be kell érni a Far Cry Primal magyarítás bejelentésével:

 

Reméljük, a látottak leginkább csak pozitív hatást fejtenek ki nálatok, és vileménynyilvánítás előtt elolvassátok a részleteket is. :D

Hamarosan ráállunk a projektre, bár egyelőre még mi is élvezzük a nyarat, a szabadnapokat... (Legalábbis megpróbáljuk. Nekem pl. már rég a Dunaújváros felé tartó vonaton kéne ülnöm... =D )
Legkésőbb jövő hónapban lehetőség lesz jelentkezni is a projektre, addig is viszont mindenkinek egy nagyszerű nyarat kívánunk, én a csapatnak pedig még hasonlóan sikeres éveket! ;-)

– Farting Squirrel