Folytatódik a The Walking Dead – elkészült a The Final Season 2. részének a magyarítása

2019.04.16 19:24

Nálunk szerencsére (vagy nem?) még nem zárult le Clementine története, így végre elkészült az utolsó évad második epizódjának a fordítása

El kell ismernünk, elég sok idő eltelt az első epizód kiadott magyarítása óta, de természetesen nem fogjuk félbehagyni azt a történetet, amit már mi magunk is évek óta kísérünk végig. Még ha döcögősen is, de a végére fogunk érni, és csak remélni tudjuk, hogy megéri ennyit várni a magyarításainkra. :)

A magyarítás működik a szokásos verziókkal, azonban az Epic Games Store-os verziót nem volt alkalmunk letesztelni, így az még kérdéses (ám valószínűtlen, hogy ne működne). Ha valaki ezzel a verzióval játszik, akkor nyugodtan küldhet visszajelzést, ha valami nem úgy működik, ahogy kéne.
Emellett a magyarítás jelenleg nem tartalmaz teljes textúrafordítást (talán nem is fog), viszont hamarosan szeretnénk pótolni, amit lehet, így várható egy javítócsomag a magyarításhoz. Ez azt is jelenti, hogy a fordítás kiszabadult hibáit is javítani tudjuk, ha azokat jelzitek felénk.

Mint ahogy azt már megszokhattátok, most is hatalmas köszönet jár FEARkának, aki az egyszemélyes technikai részlegével a projekt gerincét képezi. Köszönet jár a fordítóknak is, akik közül kiemelném levantine-t és beni_sajtot, mivel a szövegállomány legnagyobb részét ők vitték, illetve Patrikot, aki pedig a tesztelésben nyújtott nagy segítséget.

Persze a köszönet mindenkinek kijár, így most sem marad el a szokásos stáblista, amit alább láthattok.

Ami pedig a továbbiakat illeti, a harmadik rész természetesen már készül. Jelenleg a szövegek majdnem fele fordult le, a lektorálás pedig már elkezdődött. Most sem tudunk semmit ígérni, de ha érdemben haladunk vele, azt jelezni fogjuk.

TaleHunters fordítócsapat:

PROJEKTVEZETŐ
Farting Squirrel

PROJEKTKOORDINÁTOR
Gaál Alexander

FORDÍTÓ
levantine
beni_sajt
Bogdán Patrik
Spártai
SmallTownGirl
Kathleen Dirthpush
Farting Squirrel
FEARka

LEKTOR
Farting Squirrel

GRAFIKUS
Forró Kinga (Jótündér)
Ország Tibor
FEARka

TECHNIKUS
FEARka

TESZTELŐ
Bogdán Patrik
profetaa
TelltaleMarko
FEARka
Farting Squirrel

Köszönjük a munkájukat, Nektek pedig a türelmeteket!
Jó szórakozást hozzá! ;)

Letöltés

A letöltött .rar állományt csak a WinRar 5.0-s vagy újjabb verziójával lehet kicsomagolni.