II. játékfordítói találkozó...

2016.03.23 16:30

Az I. Játékfordítói találkozó mondhatni jó visszajelzéseket kapott, illetve voltak, akiknek ki kellett hagyniuk, pedig szívesen részt vettek volna. Már magában ez indokolttá teszi a következő "felvonást", amit ezúttal nem novemberben, hanem valamikor a nyári időszakban tartunk meg.

Legutóbb a BarCraft esport bárban voltunk, ami igazán hangulatos volt, egy tökéletes helyet szolgáltatva az eseménynek, de persze megvoltak a hátrányai is. (Viszont hamarosan megnyílik a BarCraft 2, aminek jó eséllyel már nem lesznek azok a bizonyos hátrányai.)
Őszintén szólva én nem tudnék ennél jobb helyet elképzelni a rendezvény lebonyolításához, kivéve, ha miénk az egész hely, értsd: bérelt helyiség; zártkörű rendezvény.

Többek között ezért is írtam ezt a posztot: egy, a tavalyinál jobb összejövetel a cél, amihez a közösség véleményére, segítségére is szükség van. Minden jellegű javaslatot, segítséget szívesen fogadunk.

Most bárkinek lehetősége van, hogy részt vegyen a szervezésben, hiszen soha nem lehet tudni, van-e valakinek jobb ötlete a programokkal kapcsolatban, vagy esetleg valaki tud-e jobb helyet a tavalyi helyszínnél.

Helyszínt tudsz szerezni? - Nagyszerű!
Valamilyen technikai felszerelést tudsz biztosítani? - Még jobb!
Ötleted van a programokkal kapcsolatban? - Remek! Írj e-mailt!

Bármilyen ötleted is van, örülünk neki, hiszen néha a legkisebb dolgok is nagyot szólhatnak. :)

Ha javaslatod van az eseménnyel kapcsolatban (amihez nem kell kapcsolattartás), akkor írj e-mailt a címünkre: talehunters[kukac]gmail.com!
Ha a szervezés lebonyolításában tudnál segíteni, töltsd ki az űrlapot!
Megkérjük a fordítókat, hogy részvételi szsándékukat ezen űrlap kitöltésével jelezzék!

Részletek természetesen még nincsenek, hiszen ezen cikk megjelenését követően kezdődik csak meg a szervezés. Sőt, bizonyos részleteket Ti, a közösség határozhat meg, ezért alább találtok egy szavazást, ami nekünk lesz segítség, hogy merre tereljük a dolgokat.

Köszönet mindenkinek a közreműködésért és támogatásért!

Szavazás

Milyen helyszínen rendezzük meg az eseményt?

Összes szavazat: 32